Lucruri pe care nu le stiai despre caini

Cainii, cele mai iubite animale de companie, sunt nu doar prietenii omului, ci si foarte asemanatori cu omul din mai multe puncte de vedere. Mai jos cateva lucruri pe care, cu siguranta, nu le stiai despre caini.

 

Cainii pot face bolile omului – aproximativ 6 milioane de caini sunt diagnostica.i cu cancer, in fiecare an, si cu alte boli umane. Partea buna este ca, daca se gasesc medicamente pentru oameni, pot fi salvati si cainii.

 

Cainii au inteligenta unui copil de doi ani – cei mai inteligenti sunt cainii din rasa border collie care sunt capabili sa inteleaga pana la 200 de cuvinte. Pudelii, ciobanestii germani, golden retrieverii si dobermanii sunt si ei extrem de destepti, precum si labradorul.

 

Cainii sunt invidiosi si isi dau seama cand sunt tratati cu inferioritate fata de alti caini. Un studiu din 2008 a descoperit ca patrupedele devin nervoase atunci cand vad ca alti caini sunt recompensati pentru o fapta buna si ei, nu.

 

Cainii calmi traiesc mai mult – la fel ca si in cazul oamenilor, si cainii mai calmi au o viata mai lunga. Cercetatorii au descoperit ca animalele agresive, indraznete traiesc mai intens si mor mai repede.

 

Cainii au rasele cele mai diverse – cainii au o diversitate uimitoare a raselor: blanosi, cu talie mica, medie si mare.

 

Daca ai un caine pe care vrei sa il rasfeti, pet shop–ul nostru online iti pune la dispozitie produse de calitate de la mancare pentru caini la accesorii, produse de igiena si medicamente. Viziteaza fiecare sectiune in parte a magazinului nostru pentru a alege produsele de care ai nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.